måndag 17 mars 2008

Kan finnas spår av Nötter!!


Inatt har det snöat i Göteborg, rätt så mycket snö i dom delarna där jag befinner mig iallafall Det som är lite ovant är att snön lägger sig på marken istället för att upphöra att existera då flingorna når marken!

Snö är Farligt, jätte farligt.... Det finns dom som tom. dött av snö i laviner, andra ras och av snö på vägarna.

Just snö på vägarna ställer ju till det för folk som är bilburna iallafall i vår lilla stad. Det finns två typer, dom som med all rätt tar det lung för att dom inte tycker dom behärskar underlaget sen dom andra som blir sura på dom som kör lugnt och försiktigt. Vet egentligen inte vad dessa hets gökar är mest sura på snön, sina med trafikanter som tar det lugnt eller bara att dom inte planerat innan att det tar längre tid till jobbet då det Snöar!?!

Morgonens färd på ca 8 km till jobbet inbringade följande sevärdheter: En krockad volvo som försökt köra om en buss, var kilad mellan bussen och en annan bil. En opel som kört in i en audi taxi vid ett rödljus. Fyra stycken nerkörda vägskyltar, en lastbil som försökte vända och fastnat, en bil med släpkärra om stod i en villa tomt och som inte såg ut att använt den vanliga infarten.
Sist men inte minst Göteborg Park & Naturs flakmoppe som låg i diket med två förvånade gubbar jämnte.

Dom här personerna som är sura och står på allt vad billen håller trots att det är dåligt väglag och trots att dom inte är bättre än någon annan på att köra bil när det är halt, iallafall inte då det finns medtrafikanter finns nog inte så mycket att göra åt. Dessa snö monster skulle nog gärna vilja ha en Nollvison av Snö, iallafall på vägbanorna!
Med andra ord kan man konstatera att idag kan det finnas Spår av Nötter i Trafiken.
/MZ

1 kommentar:

Anonym sa...

Nej matz denna produkt har inte spår av nötter. Den har HÖGA HALTER AV NÖTTER- som garanterat framkallar allergiska reaktioner av olika slag - oftast skratt eller ord som f...an,jä....lar m.m.